De Menner
  • My Cart:

    0 item(s)
    You have no items in your shopping cart.

De Menner
  • Tuig-pas-service aan huis
  • Alles voor de aangespannen paardensport
  • Grootste assortiment menartikelen

Voetenwarm pads

Voetenwarm pads

Quick Overview

Inhoud: 2 stickers
Zelfklevend
Gemakkelijk op of onder de voet aan te brengen, niet direct op de huid aanbrengen, maar onder de sok en dan de [ski]schoen/laars aantrekken.
Aangenaam warm circa 40 graden tot ca 5 uur.


Geschikt voor schoenmaat 28 - 44.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: Zuurstof. Zodra er zuurstof bij de bestandsdelen komt worden deze geactiveerd en geven warmte af. Hiervoor is geen oplader nodig, hoeft er niets in de magnetron opgewarmd te worden of gekookt te worden in water. Haal de producten uit de verpakking en ze worden geleidelijk aan lekker warm tot ongeveer 40 graden.


De stickers voor de voeten adviseren wij om niet rechtstreeks op de blote huid te plakken.

€6.00

Details

Inhoud: 2 stickers Zelfklevend Gemakkelijk op of onder de voet aan te brengen, niet direct op de huid aanbrengen, maar onder de sok en dan de [ski]schoen/laars aantrekken. Aangenaam warm circa 40 graden tot ca 5 uur. Hoe werkt het? Heel eenvoudig: Zuurstof. Zodra er zuurstof bij de bestandsdelen komt worden deze geactiveerd en geven warmte af. Hiervoor is geen oplader nodig, hoeft er niets in de magnetron opgewarmd te worden of gekookt te worden in water. Haal de producten uit de verpakking en ze worden geleidelijk aan lekker warm tot ongeveer 40 graden. De stickers voor de voeten adviseren wij om niet rechtstreeks op de blote huid te plakken. Juist het gespreid kunnen gebruiken van de warmte stickers is het unieke aan deze producten! Wanneer u 2 uur bijv. geskied heeft kunt u een aantal dagen later de rest van de warmte uren opmaken van de warmte stickers. De ONLY HOT®-wegwerpwarmer is ideaal voor elke dag. Deze warmers zijn superdun, licht en verwarmen 5 uur lang. De ONLY HOT® warmers bevatten natuurlijke ingrediënten zoals ijzer, water, zout, celstof en vermiculiet en kunnen daarom zonder voorbehoud gebruikt en weggegooid worden. De ONLY HOT® warmer is niet vergiftig en geurloos. Gewoon de verpakking openen en de warmte komt vrij. temperatuur tot max. 39 °C, afgifteduur ca. 5 uur. Passend voor schoenmaat 28-44.

Additional Information

Prijs €6.00
Bitbreedte No
Color No
Dekenmaat No
Handschoenmaat No
Inhoud No
Materiaal No
Manufacturer Pfiff
Model No
Harness set No
Optie(s) No
Oogmaat No
Maat No
Maten lengte/volume No
Span No
Stoklengte No