De Menner
 • My Cart:

  0 item(s)
  You have no items in your shopping cart.

De Menner
 • Tuig-pas-service aan huis
 • Alles voor de aangespannen paardensport
 • Grootste assortiment menartikelen

Zilco: topkwaliteit kunststof tuig en bijbehorende accessoires

Denkt u aan een kunststof tuig, dan is de kans aanzienlijk dat Zilco als eerste in u opkomt. Het van origine Australische merk Zilco is producent van kunststof mentuigen van het eerste uur. De tuigen zijn van absolute topkwaliteit en hebben als bijkomend voordeel dat ze onderhoudsarm en licht in gewicht zijn. Zilco tuigen zijn in alle maten verkrijgbaar: shetlander, pony, cob, paard en extra grote paarden. Zelfs voor ezeltjes heeft Zilco een tuig! Zilco tuigen zijn ook eenvoudig aan te passen naar bijvoorbeeld een tweespan of tandem. Alle onderdelen zijn los te verkrijgen. Dit geeft u de zekerheid dat u lang plezier heeft van een Zilco tuig. Verandert uw behoefte, dan verandert uw Zilco tuig gewoon hierin mee! Al deze voordelen zorgen ervoor dat De Menner u graag het merk Zilco aanbiedt en dat De Menner een uitgebreide collectie van Zilco tuigen, waaronder ook alle losse tuigonderdelen, en aanverwante Zilco artikelen in ons assortiment hebben opgenomen.

Zilco tuigen: oersterk en comfortabel

Uitgezonderd traditioneel gerij zijn de kunststof tuigen van Zilco overal voor te gebruiken. De tuigen zijn oersterk en comfortabel, een reden waarom veel samengestelde wedstrijdmenners voor Zilco kiezen. U hoeft met een Zilco tuig niet bang te zijn dat er een streng knapt. Dat maakt Zilco tuigen eveneens zeer geschikt voor het beleren van jonge paarden. De Menner biedt diverse lijnen aan van Zilco zoals de Zilco Classic, de Zilco Elite, Zilco Brun en Zilco ZGB (George Bowman). Ook de Empathy, het ergonomisch gevormd borsttuig van Zilco, behoort tot het assortiment van De Menner. De vormgeving van de Empathy zorgt voor meer schoudervrijheid, waardoor uw paard of pony optimaal kan trekken zonder dat de ademhaling bemoeilijkt wordt.

Tuigpasservice en Zilco tuigonderdelen

Wilt u een Zilco tuig aan huis passen, dan kunt u dit aangeven door de tuigpasservice te bestellen. De Menner komt dan met De Mensporttrailer bij u op locatie en zodat er in alle rust gepast kan worden. Gaat u over tot aanschaf van een Zilco tuig, dan zijn er aan de tuigpasservice, buiten een kilometervergoeding, geen kosten verbonden. Vanzelfsprekend zijn bij De Menner ook alle tuigonderdelen van de topkwaliteit kunststof Zilco tuigen los te verkrijgen.

Aanverwante Zilco artikelen

Met het vertrouwen dat De Menner heeft in de tuigen van Zilco kan het niet anders dan dat ook aanverwante menproducten van Zilco door ons in het assortiment zijn opgenomen. Denk daarbij aan accessoires voor het paard zoals menbitten en (gel)onderleggers, voor het tuig zoals een tuigopbergtas, voor de menner zoals menschorten (zomer en winter) en voor de koets en menwagen zoals panieksluitingen en een koetsnummerhouder.

Items 1 to 36 of 120 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Grid  List 

Set Descending Direction

Items 1 to 36 of 120 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Grid  List 

Set Descending Direction