De Menner
 • My Cart:

  0 item(s)
  You have no items in your shopping cart.

De Menner
 • Tuig-pas-service aan huis
 • Alles voor de aangespannen paardensport
 • Grootste assortiment menartikelen

Ideal Equestrian: maximum aan mogelijkheden en gebruikscomfort

Onder de menners behoort Ideal Equestrian tot de bekendere merken, zeker op het gebeid van tuigen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat De Menner de complete mencollectie van Ideal in het aanbod heeft ondergebracht. Ideal toont keer op keer aan dat kwaliteit prima te leveren is tegen een nette prijs. Een bijkomend, groot voordeel van Ideal tuigen is dat alle onderdelen apart te bestellen zijn. Dit betekent dat een maatwerk tuig zonder meerkosten samengesteld kan worden. De manier van werken van Ideal maakt het allemaal mogelijk. Bij De Menner kunt u natuurlijk ook alle tuigonderdelen van de Ideal tuigen los verkrijgen!

Voor iedere menner een Ideal tuig

Wilt u het tuig uitgevoerd hebben in leer of in kunststof? Bent u op zoek naar een zwaar marathontuig voor een trekpaard of juist een luxe tuig voor de koets? Via De Menner kan ieder Ideal tuig naar wens worden geleverd. Naast de bekende, vertrouwde collectie biedt Ideal ook diverse lijnen aan, zoals het Ideal leathertech combinatie tuig, net zo gemakkelijk te gebruiken bij enkelspan, tweespan of vierspan. Of wat te denken van de Ideal web tech combi tuigen? Kwaliteitstuig dat weinig weegt, goed afwasbaar is, en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Tot slot is er ook de Ideal Eurotech lijn. Deze kunststof tuigen zijn gemaakt van sterk en soepel materiaal en makkelijk aan te passen van enkelspan, naar tweespan, vierspan en tandem.

Ideal tuig aan huis passen

De Menner komt, indien u dat wenst, met Ideal tuigen aan huis om die te passen op uw paard of pony. Wanneer u in een voor het paard of pony bekende omgeving uw tuig wilt passen, bestel dan de tuigpasservice. U kunt daarbij aangeven welke tuigen u wilt passen en vervolgens komt De Mentrailer daarmee bij u op locatie.

Overige artikelen Ideal Equestrian

Met ondertussen een aardige traditie binnen de aangespannen paardensport biedt Ideal Equestrian een diverse collectie menartikelen aan. Via de online webshop van De Menner heeft u altijd toegang tot scherp geprijsde Ideal producten. In ons aanbod vindt u onder meer menhandschoenen, menschorten, menkegels, tuigenkar, tuigopbergtas, koetsenslot en mestopvangzak.

Items 1 to 36 of 218 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction

Items 1 to 36 of 218 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid  List 

Set Descending Direction