De Menner
  • My Cart:

    0 item(s)
    You have no items in your shopping cart.

De Menner
  • Tuig-pas-service aan huis
  • Alles voor de aangespannen paardensport
  • Grootste assortiment menartikelen

Gift Voucher

Gift Voucher

Quick Overview

De Mencheque is een cadeaubon, inwisselbaar bij webwinkel van De Menner, www.demenner.nl of in de rijdende winkel, de Mensporttrailer van De Menner.
De Cheques worden uitgegeven met een waarde van € 10,-, € 20,-, € 50 en € 100,-
Zie ook de Menchequevoorwaarden
€10.00

Price From: €10.00

* Required Fields

€10.00

Price From: €10.00

Details

MENCHEQUE VOORWAARDEN
In aanvulling op de Algemene voorwaarden zijn deze Cadeaubon Voorwaarden van toepassing op de cadeaubonnen die worden aangeboden door VOF De Menner, hierna te noemen De Menner. Door gebruik te maken van de cadeaubon stemt u in met de toepasselijkheid van de geldende voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven. Deze voorwaarden zijn van toepassing op cadeaubonnen die worden aangeboden door De Menner.

1. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit is een combinatie van cijfers en/of letters. Iedere cadeaubon / code wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeaubon en de code zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies van de cadeaubon vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek te worden verstrekt. De Menner behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

2. Cadeaubonnen uitgegeven door De Menner zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen bij de desbetreffende webwinkel, d.w.z. www.demenner.nl en bij de rijdende Mensporttrailer van De Menner.

3. Om een cadeaubon te gebruiken in de webshop dient u de door u geselecteerde producten in de "winkelwagen" te plaatsen. Tijdens het bestelproces vult u vervolgens de exacte code in binnen het vak kortingscode en klikt u op toepassen. Om de cadeaubon te gebruiken in de rijdende winkel kunt u deze overhandigen bij het afrekenen.

4. De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de cadeaubon. Iedere cadeaubon is geldig tot de een jaar na de vermelde uitgiftedatum datum. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden gebruikt.

5. Het kortingbedrag is niet van toepassing op de verzendkosten.

6. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

7. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), kan het restant bedrag d.m.v. een andere betaalwijze (middels iDEAL, vooruit betalen of contant) worden voldaan.

8. Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).

9. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubonnen wordt ontzegd.

10. Het is niet toegestaan cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

11. Deze Cadeaubon Voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de Cadeaubon Voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeaubon voorwaarden.

12. Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen via info@demenner.nl . De Menner zal uw vraag dan zo spoedig mogelijk behandelen.

13. Uw gegevens worden verwerkt en opgenomen in ons klantenbestand overeenkomstig de doelstelling zoals geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. U heeft het recht op inzage en correctie van uw gegevens. De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor eigen marketing- en promotiedoeleinden alsmede voor aanbiedingen van door ons zorgvuldig geselecteerde derden. Indien u niet wenst dat uw persoonsgegevens worden gebruikt voor bovengenoemde doeleinden, dan kunt u ons dit schriftelijk meedelen

14. Verder zijn van toepassing onze Algemene Voorwaarden, op verzoek sturen wij u een exemplaar toe. Wijzigingen voorbehouden.

Additional Information

Prijs €10.00
Bitbreedte No
Color No
Dekenmaat No
Handschoenmaat No
Inhoud No
Materiaal No
Manufacturer Diverse
Model No
Harness set No
Oogmaat No
Maat No
Maten lengte/volume No
Span No
Stoklengte No