De Menner
 • My Cart:

  0 item(s)
  You have no items in your shopping cart.

De Menner
 • Tuig-pas-service aan huis
 • Alles voor de aangespannen paardensport
 • Grootste assortiment menartikelen

flexi soft innosense liverpool trust

More Views

 • flexi soft innosense liverpool trust
 • innosense flexi soft 3 slots
 • bittenoverzicht trust

Liverpool bit double jointed brass mouth

Quick Overview

Liverpool met innosense flexi soft mondstuk, scharen RVS
2 leidselsleuven/slots (op aanvraag ook verkrijgbaar in 3 slots)
Maat: 12.5 - 14.5 cm
Levertijd 1 à 2 weekDe Inno Sense Flexi Soft bitten worden gemaakt van elastisch kunststof en zijn zeer flexibel. Er zit een buigzame metalen kern in het bit. Door de flexibiliteit is dit een vriendelijk bit en accepteren paarden dit erg goed. De Inno Sense flexi soft is minder geschikt voor zeer sterke paarden.

€162.50

Price From: €162.50

* Required Fields

€162.50

Price From: €162.50

Details

Liverpool met innosense flexi soft mondstuk, scharen RVS
2 leidselsleuven/slots
Maat: 12.5 - 14.5 cm

De Inno Sense Flexi Soft bitten worden gemaakt van elastisch kunststof en zijn zeer flexibel. Er zit een buigzame metalen kern in het bit. Door de flexibiliteit is dit een vriendelijk bit en accepteren paarden dit erg goed. De Inno Sense flexi soft is minder geschikt voor zeer sterke paarden.

Bitten uit de Inno Sense collectie kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een Inno Sense mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit ook snel aan.
Sidenote: Inno Sense mondstukken zijn, in tegenstelling tot metalen monstukken, aanzienlijk zachter. Dit is wat de meeste paarden fijn vinden aan deze bitten. Maar paardentanden zijn aanzienlijk harder dan kunststof en kunnen de levensduur van een Inno Sense monstuk verkorten. Als het bit op de juiste manier op de lagen ligt is een beschadiging van het mondstuk vrij onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk door te scherpe tanden. Dergelijke beschadigingen worden niet beschouwd als een productiefout.

Additional Information

Prijs €162.50
Color No
Dekenmaat No
Handschoenmaat No
Inhoud No
Materiaal RVS
Manufacturer Trust
Model No
Harness set No
Optie(s) No
Oogmaat No
Maat No
Maten lengte/volume No
Span No
Stoklengte No