De Menner
 • My Cart:

  0 item(s)
  You have no items in your shopping cart.

De Menner
 • Tuig-pas-service aan huis
 • Alles voor de aangespannen paardensport
 • Grootste assortiment menartikelen

mullen liverpool trust 2 slots

More Views

 • mullen liverpool trust 2 slots
 • mullen liverpool trust 3 slots
 • bittenoverzicht trust

Liverpool bit innosense mullen mouth Trust

Quick Overview

Trust innosense mullen / naar voren gebogen mondstuk met RVS scharen
2 leidselgaten/slots 
Maat 12,5 - 14,5 cm


De Inno Sense Mullen is een rechte stang die licht naar voren buigt. Dit mondstuk is gemaakt van elastisch kunststof. Er zit een starre kern in waardoor de mullen stang niet buigzaam is zoals de flexi soft maar wel zacht aanvoelt.

€167.50

Price From: €170.00

* Required Fields

€167.50

Price From: €170.00

Details

Oer-Hollands zijn ze, de bitten van TRUST Equestrian.
Een TRUST-bit is helemaal handwerk. Alle componenten worden handmatig aan elkaar gelast en gepolijst. Door het sweet iron gedurende korte tijd te verhitten krijgt het de mooie diepblauwe kleur. De finishing touch: het inhameren van de maatstempel en de merknaam. Ook de Inno Sense bitten worden met de hand gemaakt in Nederland.

Levertijd indien niet op voorraad 5 - 7 werkdagen

Bitten uit de Inno Sense collectie kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. Paarden die gereden worden op een Inno Sense mondstuk volgen de hand gemakkelijk en nemen het bit ook snel aan.
Sidenote: Inno Sense mondstukken zijn, in tegenstelling tot metalen monstukken, aanzienlijk zachter. Dit is wat de meeste paarden fijn vinden aan deze bitten. Maar paardentanden zijn aanzienlijk harder dan kunststof en kunnen de levensduur van een Inno Sense monstuk verkorten. Als het bit op de juiste manier op de lagen ligt is een beschadiging van het mondstuk vrij onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk door te scherpe tanden. Dergelijke beschadigingen worden niet beschouwd als een productiefout.

Additional Information

Prijs €167.50
Color No
Dekenmaat No
Handschoenmaat No
Inhoud No
Materiaal No
Manufacturer Trust
Model No
Harness set No
Optie(s) No
Oogmaat No
Maat No
Maten lengte/volume No
Span No
Stoklengte No