De Menner
  • My Cart:

    0 item(s)
    You have no items in your shopping cart.

De Menner
  • Tuig-pas-service aan huis
  • Alles voor de aangespannen paardensport
  • Grootste assortiment menartikelen

dazenval

More Views

  • dazenval

Dazenval maak-m-zelf!

Quick Overview

Maak je eigen dazenval
De dazenval word gemaakt van een zwarte emmer en lijm, dit is een goede en eenvoudige oplossing en uit de laatste tests blijkt, dat deze nog effectiever is als de vallen met een dazenbal!
De zwarte emmer lijmval smeer je eenvoudig in met de Sticky Trap dazenlijm. Hang deze lijmval op een hoogte van circa 100 cm op. Dit kan eenvoudig op een weidepaal met een panlat of gordijnrails. Het is belangerijk dat de emmer met de opening naar de grond hangt zodat de opstijgende warmte in de emmer word gevangen en dat het touw waaraan hij hangt dun is wat zorgt voor een goede beweging! Ook dient er op de gekozen plek lichte wind te zijn welke de emmer doet bewegen. ( immers de warmte en de beweging te samen zorgen voor de aantrekking van het bijtende dazenvrouwtje.
Na enkele weken kun je de zwarte emmer gemakkelijk schoon steken met een plamuurmes en oversmeren met nieuwe dazenlijm. Aan het eind van het seizoen rol je de emmers door het zand en steekt deze eenvoudig schoon voor het gebruik het jaar erop.

Availability: In stock

From: €16.95

To: €140.75

Price as configured: €0.00

* Required Fields

Price as configured: €0.00

Details

Het om 3 emmers op te hangen per hectare / heeft u meer als 5 paarden staan plaats dan extra indien nodig. Met 0,5 liter Sticky Trap dazenlijm maak je 10 dazenvallen. Met 1,5 liter Sticky Trap dazenlijm maak je 30 dazenvallen. Met 3,5 liter Sticky Trap dazenlijm maak je 70 dazenvallen. De Sticky Trap dazenlijm gaat jaren mee en kent geen houdbaarheid wel adviseren wij de emmer goed af te sluiten en dat u deze vorstvrij opbergt.

Additional Information

Bitbreedte No
Color No
Dekenmaat No
Handschoenmaat No
Inhoud No
Materiaal No
Manufacturer No
Model No
Harness set No
Optie(s) No
Oogmaat No
Maat No
Maten lengte/volume No
Span No
Stoklengte No