De Menner
 • My Cart:

  0 item(s)
  You have no items in your shopping cart.

De Menner
 • Tuig-pas-service aan huis
 • Alles voor de aangespannen paardensport
 • Grootste assortiment menartikelen

Maak kennis met ons assortiment voor op of rond de koets!

Uw menwagen of koets is u dierbaar. Met de producten van De Menner is duurzaam behoud van de menwagen en bijbehorende accessoires gegarandeerd. Bij ons vindt u beschermende hoezen voor de koets, marathonwagen, tuigenwagen, lamoenen, strengen, singels en snelsluitingen.

Menzwepen, variërend van stoklengte

De Menner beschikt over een royaal assortiment menzwepen, voornamelijk afkomstig van het bekende Duitse merk Fleck. De te leveren menzwepen gaan vanaf een stoklengte van 1.00 m. voor een ponyaanspanning, tot een stoklengte van 4.50 m. voor een vierspan paarden.

Veiligheid en overige accessoires voor koets of menwagen

Het aanbod accessoires voor bij de koets of menwagen is groot bij De Menner. Hieronder vallen artikelen als koetsnummers, menkegels, tuigentassen, hand- en voetenwarmers, gevarendriehoeken en andere producten voor een veilige deelname aan het verkeer, zoals reflecterende beenbeschermers, borst- en staartbeschermer, koetsreflector, waterafstotende uitrijdeken, reflecterend oornetje en leidselreflectoren, alles in fluor uitgevoerd.

Training zonder menwagen

Om de training en conditie van uw menpaard goed te kunnen onderhouden is longeren een veelgebruikte methode. Vanzelfsprekend speelt De Menner ook hier op in met een divers aanbod aan producten voor het op deze wijze trainen van uw menpaard. Denk hierbij aan (dubbele) longeerlijnen, longeersingels in verschillende maten en vormen en de longeerhulp.

Items 1 to 36 of 73 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Grid  List 

Set Descending Direction

Items 1 to 36 of 73 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Grid  List 

Set Descending Direction